U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Behandelwijzer

Voor al uw natuurlijke en complementaire behandelwijzen

Waar staan we voor? 

We staan voor het bevorderen van alternatieve/complementaire behandelwijzen en therapieën. Dit willen we bereiken door een platform te creëren binnen de Noordoostpolder en omstreken. De intentie is om bewustzijn, in de ruimste zin van het woord, op het gebied van gezondheid, persoonlijke groei, spiritualiteit en de natuur te bevorderen. En wat ons betreft gaat dit hand in hand met de reguliere zorg, met wie we graag een brug willen slaan.

 

Welke activiteiten organiseert Behandelwijzer?

Behandelwijzer organiseert verschillende activiteiten zoals lezingen, workshops, beurzen en zijn we jaarlijks aanwezig op het Festival Oord en in 2015 op Hippienez (zie foto). Verder zijn we er ook om van elkaar te leren en elkaar om advies te kunnen vragen. Op deze manier leveren we optimale dienstverlening aan onze cliënten. We organiseren avonden om elkaar te inspireren en elkaar beter te leren kennen.

Wat hebben we zoal gedaan?

We hebben inmiddels een aantal beurzen achter de rug in Emmeloord, Vollenhove en Lemmer. In de afgelopen jaren hebben we lezingen georganiseerd met verschillende thema's. De laatste lezingencyclus was in 2013 en had als thema "Gezond Leven". Gezien onze diversiteit aan behandelmethoden hebben we vanuit verschillende invalshoeken dit thema benaderd. Iedere lezing was anders en dat maakte het tot een aantrekkelijk en inspirerend geheel!

Behandelwijzer viert 10 jarig jubileum!

Begin oktober 2016 vierden we het 10 jarig jubileum en zijn we gastvrij ontvangen bij Boerderijherberg Lavandula  in Marknesse. Er is teruggekeken op de activiteiten van de afgelopen 10 jaar; Er zijn mooie en goed bezochte beurzen en informatiemarkten georganiseerd evenals een lezingencyclus. Dit alles was om meer bekendheid te geven aan de aanvullende (complementaire) gezondheidszorg. Er zijn inspiratiecirkels in het leven geroepen om de leden te inspireren, om kennis te verdiepen en om ervaringen uit te wisselen. U bent welkom om bij elke therapeut informatie op te vragen.

Verder hebben we samen gewerkt aan het thema 'verbinding'. We kijken naar onze verbinding onderling. Welke verwachtingen hebben we t.o.v. onze groep? Hoe uiten we onze betrokkenheid? We stellen met z'n allen een collage samen (zie foto's hieronder). Ieder had materiaal verzameld en hoe verschillend ook, werd het een heel mooi geheel. Dat is wie Behandelwijzer is en wil zijn! 

Op de manier waarop we het op een grote tafel neerleggen, kijken we naar de verbinding met elkaar. En komen tot de conclusie dat we ondanks de twijfel een gevoel van saamhorigheid delen met nieuwe kansen voor de toekomst. Een toekomst die we tijdens de volgende bijeenkomsten verder invullen!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?